Beste Relatie!

Kent u dat probleem? Het is 1 december en uw marketingbudget voor 1014 is nog niet op. En u weet wat dat betekent, namelijk dat u er na 1 januari niet meer over kunt beschikken. Sterker nog, in het ergste geval wordt u komend jaar gekort, want in 2014 hield u toch over? 

Maakt u zich geen zorgen, want wij hebben de oplossing van uw probleem: Q4Budgetparking.nl. Parkeer uw overtollige budget veilig bij ons, en tegen de tijd dat u er weer over wil beschikken, geeft u even een seintje. 

Dankzij Q4budgetparking wisten wij 200k uit het zicht van de boekhouder te houden. Een absolute topprestatie. Dank!
— J.K. te H.

Zo werkt het: 

Contactpersoon
Contactpersoon
  1. Maak een ordernummer aan voor het te parkeren bedrag (mag ook in tranches).
  2. Mail ons het ordernummer en het bedrag of vul het formulier in, en wij verzorgen per ommegaande een factuur. Als u wilt verzinnen we zelfs een voor de boekhouder geloofwaardige omschrijving. 
  3. Maak het bedrag over op onze rekening, natuurlijk voor 31/12/2014. En presto: uw budget staat veilig geparkeerd!. 

Budget weer nodig?

Geen probleem! We zorgen dat het uitstaande bedrag weer netjes op uw rekening retour komt, natuurlijk wel na inhouding van een kleine service- en handlingfee*

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het bedrag in natura op te nemen. In dat geval komen we een leuke klus voor u doen waar u dan niets meer voor hoeft te betalen. Immers, die uren zijn allang betaald en drukken niet meer op uw lopende begroting. Hoe klinkt dat? Precies! Waar wacht u nog op? Voor u het weet is het 2015! 

 


“Een fantastische service! Zonder Q4budgetparking waren we ettelijke duizenden euro’s kwijtgeraakt Hulde!
— C.H. te A.

*10% van het gestalde bedrag. Bedragen die niet zijn geclaimd voor 1/7/2015 komen te vervallen.

FAQ

  • Q: Is het veilig?    A: Ja.
  • Q: Is het legaal? A: We denken van wel, en zijn uiterst discreet.
  • Q: Waarom is de service en handling fee zo hoog? A: Uw budget wordt op een uiterst betrouwbare A-lokatie gestald en u ontvangt maandelijks van ons een statusoverzicht. En bovendien: het alternatief is dat u het hele bedrag kwijtraakt. U wilt toch ook niet dat dat gebeurt? 
  • Q: Is dit serieus? Nee, natuurlijk niet... maar mocht u nog voor het einde van het jaar iets gedaan willen hebben, dan horen we dat graag. Bel 06-47566020.